Dag 5254: Groenvoorziening

Het mooiste aan mijn woonplaats is de groenvoorziening. Hier in de buurt hebben ze twee ploegen die zuig daarmee bezighouden: een team was ik de hriebelg van krijg en een groep erg vriendelijke mensen. De griezels bekijken vrouwen op leeftijd eb mompelen onder elkaar in een tal die ik niet beheers.

De vriendelijke ploeg zegt me altijd gedag. Als ik iets wil weten over planten en struiken kan ik altijd mij de voorman terecht. Ze hadden ook altijd aandacht Coor Apollo. Toen ik vanochtend naar de kapper, wilde ik nt iedereen een goedemorgen wensen toen ik werd aangesproken. Ze hadden mij en mijn grote hond gemist, hoorde ik.

Ze waren al enkele dagen bij de rotonde aan het werk rn ze hadden ons gemist. Uitleggen hoe het zat, kostte me erg veel mooie. Ze vonden het naar voor me en snapten dat een grote hond metal niet oud wordt, maar toch., Met tranen in mijn ogen liep ik door naar de kapper, blij dat er nog meer mensen zijn die aan hem denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *