Dag 5256: Pijn

Bijna een week ben ik offline geweest wegens fysieke malheur. De eerste dagen kon ik me niet bewegen van de pijn in linkerbovenarm. Het is mr alerter overkomen en toen kwam het doordat ik een vallende zwaarbeladen fiets tegenhield. Deze keer vermoed ik dat en volgepropte boodschappentas de boosdoener was.

Iedere beweging deed zeerder tegen en omdat ik nogal kleinzerig ben, moest ik bijna huilen van de pijn. Eigenlijk kon ik alleen rechtop zitten met mijn arm tegen me aan gedrukt. Slapen kon ik niet en ik kan absoluut niet meer tegen slapeloze nachten. Paracetamol en ibuprofen brachten geen enkele verlichting.

Gelukkig blijkt diclofenac wel. Maar even had ik spijt dat ik de destijds aangeboden morfinepillen net aangenomen heb van een viendin. De afgelopen dagen heb ik heel veel boeken beluisterd. En geweldige manier om toch nog te kunnen lezen. Af e toe viel ik wel in slaap, maar dat was geen probleem, wart ik kon die rust goed gebruiken.

8 gedachten over “Dag 5256: Pijn

 1. Charles Müller

  Wat vervelend schat! Gelukkig weet ik dat je goed verzorgd wordt. Heel veel sterkte en beterschap!

  Charles x

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Bedankt, broertje. Uiteindelijk bleek het niet zo ernstig, want god inwrijven met tijgeralsem heeft goed geholpen. x

   Reageren
 2. Anita

  Lieverd wat vervelend dat je hier zo’n last van hebt gehad. Blij te lezen dat het weer bijna weg is.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *