De Verstokte Verzamelaar 101

dav

Toen ik vorige week aan het kringloopwinkelen was met Monique, moest ik Ronald bellen omdat ik niet zeker wist welke opera opnamen ik al had. Van de bekendste opera’s heb ik meestal enkele edities, want ik heb graag verschillende stemmen om naar te luisteren.

Van La Traviata van Verdi heb ik er 13. Er zijn er nog veel meer, maar ik kan natuurlijk niet alles verzamelen. Ja, het kan misschien wel, maar ik wil de tijd nemen om alles te beluisteren. Het zou best kunnen dat ik nog wat versies koop met een sopraan die ik nog niet goed ken. Maar veel meer dan 20 heb ik waarschijnlijk niet nodig.

Aan de opname onder leiding van Sir Georg Solti heb ik de mooiste herinneringen. In 1994 zag ik de opvoering op televisie. Het was het Britse debuut van Angela Gheorgiu en het maakte erg veel indruk. Destijds was ik nog maar enkele jaren in de ban van opera, maar het is sinds die uitzending alleen maar erger geworden.

dav btr btr btr btr

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 101

  1. chucky1012

    Fijne aanvulling had jij met deze aankopen gedaan….
    Zo goed dat als je man thuis is je even kan navragen welke cd’s je al hebt.

    Xoxo

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>