De Verstokte Verzamelaar 12

IMG_9561

Het is maar goed dat ik nooit heb besloten om notitieboekjes te sparen. Want ik vind ze namelijk bijna altijd leuk. En natuurlijk erg nuttig. Zeker nu ik wat vaker tot de conclusie kom dat ik nogal eens iets vergeet. Opschrijfboekjes heb ik in vele soorten: grote, kleine, (relatief) dure, goedkope en zelfgemaakte exemplaren. Of ik deze verzamelde notitieboekjes ooit vol ga schrijven, betwijfel ik. Want mijn absolute favoriet zit er niet meer bij.

Dat is een Moleskine gelinieerde reporter in zakformaat. Die liggen goed in de hand en de harde kaft blijft netjes in mijn altijd overvolle tas. Deze boekjes zijn het geld meer dan waard. Zodra ik de laatste bladzijde beschreven heb, draai ik ‘m om en dan heb ik weer veel ongeschreven bladzijden. Binnenkort maar een paar bestellen.

IMG_9563 IMG_9564 IMG_9566 IMG_9567 IMG_9568 IMG_9569 IMG_9570 IMG_9571 IMG_9572 IMG_9573 IMG_9574 IMG_9575 IMG_9577 IMG_9578 IMG_9579 IMG_9580 IMG_9581

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 12

    1. Pippi Bericht auteur

      Eigenlijk zou ik ze moeten inzetten als dagboek. Maar ik blog al zoveel en nog vaak nog over persoonlijke dingen ook. Ach,ik kan ze straks ook inzetten om boodschappenlijstjes in te schrijven :)

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>