De Verstokte Verzamelaar 121

dav

Vanochtend zag ik een paar delen van Het Komplete Werk van Hergé in de kringloopwinkel om de hoek. Omdat ik al mijn Kuifje stripboeken kwijt ben geraakt, heb ik deze maar meegenomen. Goed voor een paar koude herfstavonden.

Het zijn boeken vol jeugdsentiment. Mijn favoriete verhalen zitten er helaas niet bij, maar je moet ergens beginnen als je uiteindelijk alle albums in je bezit wilt hebben. Ze hoeven niet eens uit deze collectie te komen. Daarom heb ik de inhoudsopgave van ieder boek gefotografeerd. Hoef ik Ronald niet steeds op te bellen als ik een deel vind. inCollage_20191012_124410868

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 121

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>