De Verstokte Verzamelaar 122

dav

Maria Callas is al meer dan 42 jaar niet meer onder ons, maar er worden nog regelmatig CD’s met haar stem uitgebracht. Er zullen vast veel bootlegs zijn die ik niet heb, maar ik streef er dan ook niet naar ons werkelijk alles bijeen te krijgen. Dan word je iemand die allerlei veilingen afstruint en daar heb ik geen zin in. Dat ik zo vaak kringloopwinkel is al erg genoeg.

Wat ik ook niet ga aanschaffen is zo’m box met al haar geremasterde werk. Ach, dat het allemaal wat is opgepoetst, hoor ik toch niet. Laat ik daar dus maar geen geld aan uitgeven. Deze verzameldoos met maar liefst 25 complete opera’s kocht ik ooit bij De Bijenkorf tijdens de dagen dat je eigenlijk beter niet naar de winkel kon gaan.

Enkele opnamen had ik al, maar omdat er toch nog een paar bij zaten die ik nog niet in mijn verzameling had, ging ik overstag. Maar hierbij laat ik het. Misschien ga ik me nog weleens storten op een andere sopraan, maar omdat ik Spotify heb, hoef ik waarschijnlijk niet meer naar de winkel te rennen.

mde dav

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 122

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>