De Verstokte Verzamelaar 136

mde Ze zijn gemaakt van melamine, meten ongeveer 10 bij 15 centimeter en hoe dit serviesgoed heet, zou ik niet weten. Het zijn mini-dienbladen, net groot genoeg voor een fiks theeglas en een klein koekje. De onderste is van het Italiaanse merk Mebel en de rest komt bij HEMA vandaan. Het zijn allemaal kringloopkoopjes. Omdat ik ze zo zelden vind, ben ik geneigd ze te gaan sparen. Dat is het leuke van het aanleggen van een verzameling- het moet natuurlijk niet overal te koop zijn.

dav mde mde dav mde

6 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 136

   1. BIM

    Hoi,

    Ik heb een aantal van deze schaaltjes gehad. Ik ben desperate op zoek naar nieuwe! Heb jij een tip?
    Ik durf het bijna niet te vragen! Maar als je ze wil verkopen, hoor ik het graag!

    Dank! Gr. Sjaan

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Ze komen allemaal bij kringloopwinkels vandaan, Sjaan. Ik hoop dat je daar ook een paar mooie schaaltjes zult vinden.

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>