De Verstokte Verzamelaar 14

IMG_9888

Aan de verzameling hydrofiele luiers zal niet veel toegevoegd worden. Want ik begin een beetje uit mijn Piet Zwart/Bruynzeel keukenkastje te groeien. Misschoen kan ik ze wat steviger oprollen, dan passen er meer in. Deze doeken van ongeveer 60x60cm, soms net iets groter, gebruik ik voornamelijk om mijn haar te drogen. Op de foto’s laat ik 23 hydrofiele luiers zien, maar ik heb er meer. Van sommige kleuren/dessins heb ik namelijk meerdere exemplaren. In totaal zitten er 40 in de kast. Dat is meer dan genoeg.

IMG_9923 IMG_9921 IMG_9920

3 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>