De Verstokte Verzamelaar 142

dav

Meestal leg je geen verzameling aan van spullen die je op een gegeven moment in de fik steekt. Maar ik heb een paar jaar zo enthousiast kaarsen verzameld dat ik op een gegeven moment een aardige collectie kaarsen had. Als je iedere dag minstens één kaars brandt, gaat het hard. Nu is de kringloopwinkel om de hoek er niet meer en bij de andere drie in het dorp viste ik steeds achter het net.

Dat vind ik heel vervelend, want de verzameling is flink geslonken. Eigenlijk heb ik alleen nog kaarsen die ik graag wilde bewaren omdat ze speciaal waren. Soms omdat ik ze lelijk vond, soms omdat ik dol was op de kleur. Inmiddels is al heel wat opgebrand en ik vrees dat ik binnenkort splinternieuwe dinerkaarsen zal gaan aanschaffen. Want er moet iedere dag een kaarsje worden gebrand voor BAM, mama en andere lieverds die er niet meer zijn.

 

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 142

  1. Linda

    Ja dat zal je net zien..ben ook bang dat je voor de nieuwe zal moeten gaan…En waxine kaarsje vind je niks?

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>