De Verstokte Verzamelaar 147

mde

Toen ik laatst liet zien dat ik heel weinig Nijntje spullen heb, vergat ik ik wat te fotograferen. Dat heb ik vandaag maar gedaan, want ik vind het prettig om te weten wat ik allemaal heb. Straks kan ik misschien wel weer gaan kringloopwinkelen en dan wil ik geen dubbele aankopen doen.

Het dienblad is best lelijk, maar ik kon het toch niet laten liggen.  Leuk voor de kleinkinderen, maak ik mezelf wijs. Overigens heb ik wel ontzettend veel spijt van het wegdoen van heel veel Nijntje spullen. De boekjes heb ik nog, maar het speelgoed is weg.

De eetstokjes gebruik ik regelmatig, want Ronald trakteert me vaak op sushi en sashimi. Daar krijg je altijd houten stokjes bij, maar ik vind de Nijntje chopsticks het fijnst. Jammer genoeg ben ik het opbergdoosje kwijt. Een tijdlang ik ging ik niet zonder op pad, want je weet maar nooit of je opeens trek krijgt in Japans eten.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 147

 1. Linda

  Vind m schattig…echt Nijntje en Bas en Mandy hebben de boekjes ook nog, blijven altijd z’n waarde houden..

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   DE boekjes moet je altijd bewaren. Zelfs als je niet van plan bent kinderen te rijgen. De boekjes zijn zo leuk.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>