De Verstokte Verzamelaar 15

IMG_0095

Als ik de mooie Chinese kast niet had gehad, zou ik waarschijnlijk een grote servieskast aangeschaft hebben. Eentje waar lekker veel melamine in opgeborgen kan worden. Maar ik heb eens om me heen gekeken en ik denk dat ik nog wat ruimte kan vrijmaken voor eventuele aankopen die ik tijdens de Ronde van RataPlan op 7 oktober hoop mee naar huis te kunnen nemen.

IMG_0096

Een étagère die overduidelijk is gemaakt door gaten te boren in borden en die bijeen te houden met een handige constructie.

IMG_0097

Gelijk maar twee gekocht.

IMG_0098

Blijkbaar heb ik een zwak voor roomstelletjes, want ik heb er wel vijf.

IMG_0099

De verzameling ijscoupes is in de loop der tijden kleiner geworden, want ik heb wat laten vallen en helaas gebroken.

IMG_0100

Het meest gebruikte roomstel.

IMG_0101

Zou als vaas gebruikt kunnen worden. Hier zit meestal snoep in.

IMG_0102

Deze twee vierkante bakjes horen bij een dienblad.

IMG_0104

Zeven abrikooskleurige kopjes- nog nooit gebruikt.

IMG_0105

Is het bijbehorende roomstel niet schattig?

IMG_0106

Inmiddels heb ik genoeg étagères voor een bescheiden feestje.

IMG_0107

Deze grote schaal is een recente aankoop.

IMG_0108

Net zoals deze splinternieuwe borden in een prachtige kleur.

IMG_0109

Diepe borden- perfect voor Indisch eten.

IMG_0110

 

Bordjes om taartjes op te doen.

IMG_0111

 

Jammer dat ik het melkkannetje niet heb.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>