De Verstokte Verzamelaar 150

dav

Bijna 30 eierdoppen. Zoveel mensen verwacht ik nooit aan het paasontbijt. Vanaf vandaag koop ik er alleen iets bij als ik de kleur nog niet in mijn verzameling heb. Of als ik tegen Gouden Boekjes exemplaren op loop. Daar kan ik er nooit genoeg van hebben.

Natuurlijk zijn de eierdoppen van Mepal het handigst, want ze bieden ruimte aan de eierschillen. Wat zou ik deze eierdoppen graag in pastelkleuren en paars willen hebben.

mde dav dav mde

6 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 150

 1. Natasja

  Al die kleurtjes. Zo leuk om bij elkaar te zien. Wat waren ze beperkt vroeger hè.. Pastels en paars zou zoveel leuker zijn!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Er schijnt een boek te zijn over Mepal. Daar staat misschien wel in wat er in de loop der jaren is verschenen. Dat boek moet ik hebben!

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   We gebruiken er hoogstens twee, want alleen Ronald en ik lusten gekookte eitjes :)
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>