De Verstokte Verzamelaar 151

inCollage_20200516_154738500

Toen Ronald laatst met Mika de zolder opruimde kon ik de groene en zwarte leeslampen nog net redden van een verblijf op de vuilnisbelt. En dat terwijl ik werkelijk geen idee heb waar ik die twee lampjes moet ophangen. Maar ik vind ze gewoon zo leuk. Handig ook, want als je het gekleurde deel beweegt verandert de lamp van een leeslamp in een lamp die lekker veel licht naar boven straalt.

Ze zien er zo lekker ouderwets uit en het verbaast me dat wij vroeger niet zulke lampjes hadden. Maar ja, ze geven wel erg veel licht en dat is niet handig als je wilt lezen als je eigenlijk moet slapen. Zo was ik zo’n kind dat onder de dekens lag met een zaklamp om dat ene fijne boek nog uit te kunnen lezen. Als ik toen een eReader had gehad….. Straks ga ik nog even kijken op welke plekken ik nog een leeslampje op kan hangen. Dat is lastig als je de enige lezer in dit huishouden bent.

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 151

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>