De Verstokte Verzamelaar 152

dav

Er was een tijd dat ik alleen boeken spaarde. Het was zelfs zo dat ik stopte met snoepen om meer geld te kunnen besteden aan boeken. Mijn verzameling groeide erg snel. Speciaal voor het aanschaffen van boeken nam ik minstens eenmaal per maand de tram naar Den Haag waar ik ging winkelen bij De Slegte en American Book Center. Toen was ik een stuk jonger en vooral een stuk sterker en dat was maar goed ook, want ik kwam meestal thuis met minstens twintig boeken.

Graag had ik veel meer Storia’s gehad. Dit waren twee keer per jaar verschijnende paperbacks met door vrouwen geschreven korte verhalen. Op deze manier heb ik heel veel mij onbekende auteurs leren kennen en waarderen. Waardoor ik prompt nog meer boeken ging kopen en dat zal de bedoeling wel zijn geweest. De eerste kocht in 1988, de laatste in 1990. Jammer genoeg kan ik niet meer achterhalen of er nog meer zijn.

sdr

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 152

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>