De Verstokte Verzamelaar 161

mde

Eergisteren liet ik de Donald Duck pocket zien die ik bij mijn boodschappen had gekregen en ik bedacht dat ik er nog een paar had liggen. Die zijn allemaal van e kringloopwinkel die ik minstens vijf keer per week bezocht. Binnenkort ga ik weer met een vriendin kringloopwinkelen en wie weet vind ik er dan weer eentje.

Ze zijn geweldig, deze pockets. Goed voor een paar uur lekker op de bank liggen en genieten van de avonturen van de inwoners van Duckstad. Zodra ik ze uit heb zal ik ze weggeven. Behalve als er een verhaal over Zwarte Magic in zit, want zij is mijn absolute favoriet.

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 161

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>