De verstokte Verzamelaar 163

mde

Dat ik maar zes versies heb van Le Nozze di Figaro zou verbazingwekkend moeten zijn. Want het is mijn favoriete opera en jarenlang was het de eerste muziek die ik op zondagochtend opzette. Overigens heb ik nog twee versies op DVD, maar meestal luister ik alleen maar. In mijn favoriete versie wordt Susanna gezongen door Anna Moffo. Hier heb ik vast honderden keren naar geluisterd.

De stem van Anna Netrebko vind ik ook prachtig en daarom kocht ik haar opname van deze fijne opera van Mozart. Er zitten ontzettend veel mooie aria’s in deze opera. Echt, ik kan iedereen aanraden eens naar Spotify te gaan en naar dit meesterwerk te luisteren. Er staan er genoeg op. Genoeg voor mij om van te genieten totdat ik misschien weer eens wat vind in een kringloopwinkel.

mde

2 gedachten over “De verstokte Verzamelaar 163

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>