De Verstokte Verzamelaar 165

sdr

Mijn familie is groot, maar mijn huis niet. Dus heb ik helemaal niet zo veel roomstelletjes nodig. Als ik de loterij nou win en we na een copieuze maaltijd koffie gaan drinken, zit iedereen waarschijnlijk verspreid over het hele landgoed. Dan moet je dus overal roomstellen en schalen vol koekjes neerzetten.

Dit is mijn hele verzameling. Redelijk bescheiden toch? Veel doe ik er niet mee, want bijna iedereen neemt zelf zoetjes mee en we hebben een koffiezetapparaat dat melkschuim kan maken. De melkkannetjes worden tegenwoordig niet meer op tafel gezet en voor de enkele liefhebber stort ik wat rietsuikerklontjes in een suikerpot waar ik dan een klontjestang naast leg.

sdr dav dav sdr sdr sdr

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 165

 1. Myrna

  Schattig hoor. Leuk die kleurtjes.
  Komende week maar weer eens naar kringloop.
  Ben laatst voor het eerst geslaagd in het vinden van kaarsen.
  Ik hoop volgende week weer een nieuwe voorraad te vinden.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Fijn dat je kaarsen hebt kunnen kopen. Hopelijk vind je er meer.
   Als het wat minder warm is ga ik ook maar weer eens.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>