De Verstokte Verzamelaar 172

mde

Er zijn dingen die je niet eens wilt sparen. Voor deze verzameling kaarsenhouders geneer ik me dan ook een beetje. Niet zozeer omdat ik zoveel heb hoor. Maar meer omdat ik alles dien te gebruiken.

In ieder geval wacht ik nog even met het kopen van nieuwe geurkaarsen. Morgen ga ik al het glaswerk hierboven eens wassen invullen met waxinelichtjes. Nu het wat sneller donkerder wordt kunnen we wel wat licht en warmte gebruiken.

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>