De Verstokte Verzamelaar 179

mde

Tegenwoordig brengt iedereen die weleens op de televisie verschijnt een boek uit. De afgelopen jaren kocht ik meer knakworsten en soepen in blik omdat je er een gratis prentenboek bij kreeg. Geschreven door een BN-er. Vorig jaar was dat niet het geval en dit jaar ook niet. Zou deze supermarkt niet meer mee doen? Want ze worden nog wel gemaakt, die Sinterklaasboeken. Zo vernam ik laatst dat Roxeanne Hazes er eentje geschreven had.

De kinderboeken van Madonna kreeg ik niet gratis bij iets eetbaars. Waar ik ze vandaan heb, weet ik niet eens meer. Wel dat ik er graag meer zou willen hebben. Madonna heeft er namelijk wel meer geschreven. De verhalen zelf zijn niet bijzonder goed- een beetje moralistisch. Maar de illustraties zijn geweldig. Eerst las ik snel de tekst om me daarna te vergapen aan de tekeningen.

Het was een goede zet van Madonna, het uitkiezen van zulke fantastische illustratoren. Zonder tekeningen blijft er namelijk niet veel van over. Voortaan ga ik toch maar weer de boekenhoek in als ik bij een kringloopwinkel kom. Wie weet scoor ik daar wel prentenboeken van bekende mensen die zelf niet al te veel te melden hebben. Maar wel smaak hebben als het om tekeningen gaat.

inCollage_20201127_101555875

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 179

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>