De Verstokte Verzamelaar 182

mde

Als je veel melamine serviesgoed hebt, is het leuk om op jacht te gaan naar bijpassend bestek. Wat materiaal betreft dan. Het was heel moeilijk, maar ik denk dat ik nu bijna genoeg heb voor een fijn familiediner. Bijna, dus als de kringloopwinkels weer open gaan, zal ik weer p zoek kunnen gaan.

dav

Dit witte bestek kocht ik bij een horecagroothandel. Het is goed spul, want met de messen kan je makkelijk een biefstukje snijden. Helaas mis ik een vork en maar liefst zeven lepels. Die ene vork vind ik misschien nog wel ergens en ik denk dat Mika wat lepels weg heeft gegooid. Tja, het ziet er natuurlijk wel een beetje uit als wegwerpbestek.

mde

Gekocht bij de plaatselijke RataPlan en binnen een uur waren drie vorken zo goed als tandeloos. Nu maar hopen dat ik nog een en ander kan bemachtigen.

mde

Dit bestek is waarschijnlijk van bamboe, maar te leuk om in een kringloopwinkel te laten liggen.

mde

Deze lepels en vorken werden geproduceerd in Azië en daar behoren messen niet tot het eetgerei. Regelmatig kijk ik op de site waar ik dit besteld heb, want je weet maar nooit. Wellicht is er veel vraag naar melamine messen in mooie, opvallende kleurtjes.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>