De Verstokte Verzamelaar 183

mde

Het is niet de bedoeling dat ik straks tientallen houten plankjes in huis heb. Eentje kreeg Ronald van Valleney, voor zijn verjaardag, de rest zat in kerstpakketten. We hebben genoeg melamine schalen om snacks op tentoon te stellen, maar de laatste tijd komen de plankjes toch op tafel als we aan het Netflixen zijn.

Ze zijn ook erg handig als je er nog te snijden kaas en worst op legt. De kleur van de hapjes vloeken dan ook niet bij een melamine ondergrond. Maar omdat ik er slechts een paar heb die ook nog eens volkomen verschillend van afmeting zijn, gebruiken we ze voornamelijk als we zelf aan het snacken slaan.

Gelukkig hebben we voor grote gezelschappen genoeg melamine bordjes. Maar ja, we eten hier voorlopig niet met meer dan drie gasten. Dat zal nog wel een tijdje duren. Misschien dat ik het daarom niet zo erg vind dat de kringloopwinkels gesloten zijn. Wie weet wat ik ga inslaan als alles weer open is.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 183

  1. Pippi Bericht auteur

   Het staat heel gezellig op de salontafel, want die is samengesteld uit twee hockers en houten dienbladen.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>