De Verstokte Verzamelaar 187

mde

De kartonnen verpakkingen van zojuist aangeschafte vrij prijzige lakjes lagen net in de prullenbak toen ik er achter kwam dat veel nagellakliefhebbers de doosjes niet weggooien. Het maakt het opbergen van zulke lakjes ook makkelijker, want met doosjes eromheen krijg je ze netter in het gelid.

Zoals je kunt zien heb ik niet veel individuele verpakte nagellakken. De sets heb ik in de Helmers laten liggen, net als de in plastic verpakte lakjes. Zelfs een in een dik karton opgeborgen lakje heb ik niet op de foto hierboven gezet. Het ziet er wel lekker luxe uit, lak in een doosje. Op een enkele uitzondering na zijn het dan ook vrij dure lakjes geweest. De komende tijd zal ik de nog niet eerder getoonde lakjes als NOTD laten zien.

inCollage_20210123_115600990

6 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 187

 1. Pearl

  Ik ben heel benieuwd naar je komende NOTD’s met deze dure lakjes. Wij weten samen wel dat een lakje met een hoge prijs niet gelijk staat aan meer kwaliteit, integendeel, maar ik vind het verzamelen daarvan ook heel leuk. Alhoewel ik dat ook steeds minder doe haha!!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik begin eerst met de ingepakte lakjes die ik niet eerder as NOTD heb gedragen. Duur is niet altijd beter, maar de potjes en doppen zijn. altijd veel mooier.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>