De Verstokte Verzamelaar 189

sdr

Foto’s maak ik met mijn telefoon en de iPad, maar ik heb wel drie camera’s in huis. De oude Kodak heeft heel lang dienst gedaan en ik denk dat ik ‘m bewaar voor een kind dat nog geen telefoon heeft. Als die tenminste bestaan. Het is mijn eerste digitale camera. Heel lang had ik er eentje waar fotorolletjes in moesten en toen heb ik lang hebberig gekeken naar digitale fototoestellen. Deze was betrekkelijk goedkoop.

Tegenwoordig hoef je natuurlijk geen aparte camera te hebben, want de telefoon gaat altijd mee naar buiten. Straks ga ik de Samsung camera maar even opladen, want ik ben benieuwd of ik daar nog iets mee kan. Maar ja, ik heb geen idee hoe ik de foto’s kan overzetten op mijn blog.  In de monitor van de vorige iMac zat een sleuf waar je de geheugenkaart in kon duwen en dan werden de foto’s gelijk overgezet. Er is dus wat werk aan de winkel.

Dan is de instax natuurlijk een stuk makkelijker. Daarmee maak ik vrijwel direct-klaarkiekjes  die ik met mijn telefooncamera kan fotograferen als ik wat met die foto’s op kredietkaartformaat wil doen. Maar het is geen goedkope liefhebberij, dat fotograferen met een instax camera. Maar wel erg leuk omdat je die foto’s in lijstjes kan stoppen terwijl mijn telefoon volgepropt is met fijne foto’s van Apollo, Fluffy en Popje.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 189

  1. Linda

    Zo zonde eigenlijk, al die mooie camera’s en nu gebruik je ze niet meer…een camera op je tel is wel zo makkelijk..

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>