De Verstokte Verzamelaar 190

mde

We hangen ze niet meer aan de deur van de koelkast, want dan vliegen de menu’s van de afhaal- en bezorging van onze favoriete restaurants er steeds van af. Het is niet echt iets dat je verzamelt, maar wij gooien die menu’s niet weg. Behalve als het eten tegenviel natuurlijk. Al die restaurants hebben een website, maar we vergeten nog weleens een naam. Dan is het handig als je dat op de menu’s kunt vinden.

Sinds een jaar bestellen we veel vaker dan voorheen. Gelukkig zijn in dit dorp nogal wat restaurants die bestellingen aan huis afleveren. We willen graag dat zij de pandemie overleven en dus plaatsen we maar weer een bestelling. Soms wel iets te vaak hoor- er is eens een week geweest dat we maar liefst drie maal iets aten dat een ander had gekookt. Of klaargemaakt, want soms hebben we zin in sushi en sashimi.

Maar met dit koude weer en spekgladde wegen wordt er niks besteld, want we willen die kinderen niet over straat sturen op hun fiets of scooter. Bij de Chinees om de hoek kan. wel iets afgehaald worden, maar eerlijk gezegd maak ik zo weinig mogelijk meter op die ijsbaan die straks hopelijk weer een gewoon trottoir is.

Morgen zal het waarschijnlijk gaan dooien en ik heb net gezien dat het over een paar dagen weer gewoon tien graden boven nul zal zijn. Dan kunnen de maaltijdbezorgers weer vol goede moed op hun rijwiel stappen om ons een heerlijke avondmaaltijd te brengen. Maar ondanks dat het leuk is om thuis te eten kijken er we erg uit naar het moment dat we al dat lekkere eten weer in een restaurant kunnen nuttigen.

6 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 190

 1. chucky1012

  Dit is o zo herkenbaar….
  Wil morgen eten bestellen maar helaas net zoals dat wij niet willen vallen kunnen de maaltijdbezorgers
  helaas ook niet op pad….
  Dus moet maar zien wat de er in de pan zit….

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ronald heeft vandaag toch maar sushi, sashimi, Vietnamese loempia’s en Chinees besteld. Ik geloof dat ze met de auto kwamen.
   Ik hoop dat je nog genoeg in huis hebt!
   xoxo

   Reageren
 2. Linda

  Altijd handig, zo’n tastbaar papieren menu en zeker als het een goeie zaak is…zou ook niet bestellen met dit weer, zo gevaarlijk voor die kids..

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Hij heeft het toch gedaan. Gelukkig kwam de bezorger met de auto. Scheelt allicht iets.Maar alhoewel het eten erg lekker was, hoeft het voor mij niet. Pas weer al de dooi ingetreden is.

   Reageren
 3. Myrna

  Hier is alle sneeuw en ijs al weg. Het is wel nog erg koud, komt door de ijzige wind.
  Vandaag friet en snacks uit de airfryer gegeten , wat ben ik blij met dat apparaat!! Wist je nog dat ik eerst mijn twijfels had ??

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Hier ligt nog heel veel. Flink aangestampte sneeuw en levensgevaarlijke platen ijs.
   Heerlijk dat je zo blij bent met de airfryer, wij zouden ‘m niet meer willen missen!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>