De Verstokte Verzamelaar 192

dav

Natuurlijk verzamel ik geen zaaigoed, maar ik weet zeker dat we aan het eind van het jaar nog een mooie verzameling in de kast zullen hebben. Ronald komt niet graag iets tekort en daarom heeft hij enorm veel besteld. Waarschijnlijk gaan we een en ander ook in potten zaaien en misschien zetten we ook iets uit in de voortuin.

dav

We zijn gek op weidebloemen en aromatische kruiden. We kijken nu waar we de zonnebloemen het beste kunnen zaaien, want ik vind een zomertuin niet compleet zonder zonnebloemen.

dav

 

Het is lang geleden niet gelukt om klaprozen te laten groeien. Van een kennis kreeg ik zaden van haar eigen klaprozen, maar er is toen niets opgekomen. Nu hebben we twee soorten besteld. Drie als je het slaapmutsje meetelt, want die heet ook wel goudpapaver. Verder verheugen we ons op de komst van koningskaars en kattenstaart. Dit jaar en waarschijnlijk ook in 2022.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 192

  1. Linda

    Wat leuk, al die zakjes en ben heel benieuwd hoe het straks allemaal op komt…zal het tegen m’n moeder zeggen, misschien wil zij dit ook wel..maar doen jullie het gelijk in de volle grond strooien of eerst voor kweken?

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>