De Verstokte Verzamelaar 193

mde

Toen ik begon met het verzamelen van melamine kocht ik uitsluitend serviesgoed zonder dessin. Inmiddels ben ik daarop teruggekomen. Sterker nog, ik heb nu een sterke voorkeur voor melamine met afbeeldingen van flora en fauna erop.

Dit serviesgoed stond op de tuintafel nadat we de achtertuin hadden opgeknapt en dagelijks in de tuin zaten. De dienbladen en het setje van vier onderzetters zijn van het mij onbekende merk Captain Cook.

Ook online is niet te achterhalen of het nog ergens te koop is. Jammer, want ik had er graag wat bordjes en bekers van gehad. Het oogt fris en zomers en het maakt het buiten relaxen nog leuker.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 193

  1. chucky1012

    Zo mooi.
    Inderdaad anders iets moois gehad wat het met de bekers helemaal compleet had gemaakt….

    Xoxo

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>