De Verstokte Verzamelaar 194

mde

Het kost me sowieso moeite om melamine serviesgoed en bestek te laten liggen, maar het gaat helemaal mis als het om gekleurde lepeltjes gaat. Dessertlepels moet ik meenemen omdat ik er een zwak voor heb. Ze zijn nuttig, want hier wordt nogal wat yoghurt, kwark en ijs gegeten. Vaak gaat dat lekkers mee naar boven, inclusief bestek en helaas zie ik mijn bestek niet altijd terug.

Van die langste lepels heb ik er minstens 25. Handig voor het eten van vlaflips en om sauzen uit een grote pot te lepelen. Overigens vind ik het veel fijner om mijn eten met melamine bestek te eten. Niet dat roestvrij staal zo’n nare smaak heeft hoor. Maar het geleidt wel. Zo verbrand je je mond als het eten loeiheet uit de magnetron komt en ijs naar binnen werken is ook niet fijn met die koude lepel. Als we straks weer naar een restaurant kunnen, neem ik mijn eigen bestek mee.

mde

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 194

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *