De Verstokte Verzamelaar 196

IMG_20210327_163415

Als ik weer papieren boeken zou kopen ging ik waarschijnlijk voor alfabetboeken. Ze zijn er namelijk in zoveel soorten en maten. Ergens op zolder ligt het tientallen jaren oude  ABC boekje van Rie Cramer, hier zie je vier boeken die gewoon in de woonkamer staan.

Iedere auteur zal waarschijnlijk een ander alfabetboek kunnen uitbrengen. Zo zou ik graag eentje van Astrid Lindgren willen hebben. Er zal ook vast een Disney alfabetboek zijn. Als ik dat boek vind koop ik ‘m meteen.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 196

 1. chucky1012

  Zo leuk….
  Later aan de kleinkinderen geven die leren lezen….
  Ik herinner me nog zo goed dat ik bij de plaatselijke bibliotheek ook allemaal boekjes had gekocht met het alfabet zodat er lezen geleerd kon worden….

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ja, dat is zo leuk aan alfawetboeken. Ik hoop ooit een kleinkind te helpen met leren lezen :)
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>