De Verstokte Verzamelaar 202

mde

Wie denkt dat het aantal diepe borden wel heel overdreven is, moet weten dat je deze borden gebruikt als er Indisch gegeten wordt. En Indisch eten doen we vooral als er veel mensen komen eten. Dus dan moet je veel borden in huis hebben. Gelukkig heb ik de linker stapel uit mijn ouderlijk huis mee kunnen nemen en lagen de andere borden in kringloopwinkels.

De wel heel fraai gekleurde borende links op de foto staan zijn niet te vinden in de winkels die ik zo graag bezoek. Aan de onderkant van de borden zie je het serienummer: d202. Wat zou ik er graag nog een heleboel van willen hebben. De rechter stapel heeft als nummer D195 en deze borden zijn redelijk makkelijk te vinden.

We hopen dat we in de zomer weer bijeen kunnen komen met de hele familie. Het vaccineren gaat rap namelijk. We houden elkaar goed op de hoogte en we denken allemaal dat we snel samen kunnen zijn. Dan moet er natuurlijk gegeten worden en dat gaat het best in deze diepe borden. Voor de zekerheid ga ik op zoek naar meer, want de familie wordt steeds groter.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 202

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *