De Verstokte Verzamelaar 210

mde

Al jaren hoop ik nog meer delen van dit prachtige melamine servies aan te treffen in kringloopwinkels. Wat er nog aan ontbreekt zijn bijvoorbeeld diepe borden. Want ik vind dit servies erg geschikt voor Indisch eten en dat eet je van diepe borden.

Overigens heb ik mijn fraai gedecoreerde servies nog nooit gebruikt. Het voldoet voor zes personen. Maar dan moet ik nog op zoek naar leuke bekers die er bijpassen. Wit melamine bestek heb ik gelukkig wel.

Misschien moet ik deze foto maar sturen aan zusjes en vriendinnen die nog weleens in een kringloopwinkel komen. Want je weet maar nooit of daar nog iets te vinden is. Laat het me weten als je het spot, daar zou ik erg blij mee zijn.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 210

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *