De Verstokte Verzamelaar 211

mde

Natuurljk spaar ik geen zaadmixen. Maar Ronald koopt altijd ruime hoeveelheden en omdat je de zaden nog een tijd kunt bewaren is dat geen probleem. Voor de komende jaren hebben we wel genoeg. Misschien kunnen we volgend jaar een en ander in de voortuin zaaien. Want daar hebben we alleen nog onkruid staan. Maar de Voortuintjes Politie kan er niet voor ingeschakeld worden, want op je eigen grond mag je van alles laten staan.

We gaan straks maar weer wat bloempotten vullen met deze zaden. Maar dan wel potten met een gat in de bodem, want we hebben al veel zien verzuipen omdat we niet goed opgelet hadden. Dat is toch enorm zonde van de plantjes. Misschien is het toch wel slim om voor de zekerheid hydrokorrels in de potten te stoppen. Zouden die korrels ook bij de bloemen- en plantenafdeling van de supermarkt liggen?

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 211

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>