De Verstokte Verzamelaar 212

mde

Het is zeker niet de bedoeling om een grote collectie wasrekjes aan te leggen, maar ik kan er nog wel een paar gebruiken. Al voordat de wasdroger het na een  paar jaar begaf had ik al spijt van de aankoop. Want ik zag hoeveel vezels in het filter bleven steken. Nu snap ik best dat ding af en toe best handig was, maar dan alleen voor het beddengoed en de handdoeken.

Mika is zo zuinig op zijn kleding dat ik alles op dertig graden moest wassen van hem, dus zijn goed zou ik zeker niet in een droger gooien. En die zwarte zijden jurkjes van mij al helemaal niet. Jarenlang hingen we gewoon alles aan de wasmolen in de tuin. Na het opknappen van de tuin wilden we niet meer zo’n ding in de tuin en toen ben ik wat wasrekjes gaan sparen.

Inmiddels heb ik er vier. Eigenlijk drie-en-een-half, want eentje is wel heel bescheiden wat afmetingen betreft. Omdat ik voor een klein gezin wel erg veel wasjes heb ga ik maar eens kijken of ik nog een paar rekjes kan vinden. Het huis is er groot genoeg voor en het is beter dan een kleding en elektriciteit verslindende wasdroger.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 212

 1. Linda

  Dat zijn er best veel…maar altijd handig en als ze ook maar handig in gebruik zijn, vind ik ook belangrijk…hhet liefst heb ik die je ook over een deur kan hangen..

  Reageren
 2. Myrna

  Ik gebruik mijn droger ook heel weinig. Het is ook een hele oude maar zo lang hij het nog doet koop ik geen nieuwe hoor

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Als die van mij niet kapot was gegaan had ik ‘m gewoon gebruikt hoor.En die zachte handdoeken mis ik toch wel een beetje 🙂

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *