De Verstokte Verzamelaar 216

IMG_20210821_095620

Mijn moeder kocht deze handige dingen jaren geleden. Bij Vroom&Dreesmann en ik kan me nog herinneren dat ik baalde dat ik toen blut was. Want in de folder stonden zulke mooie melamine spullen dat ik er helemaal hebberig van werd. Maar uiteindelijk heb ik alles alsnog gekregen en wel lang voordat ze stierf.

Heel veel grote borden waar net een pizza op past en genoeg bekers voor een dorstig weeshuis. Plus deze kleine dienbladen met plek voor een kopje. Er past net een tosti, wat sushi of een wentelteefje op. Overigens had mama er zes en Emily en ik kregen er allebei drie. Sinds zondag heb ik ze allemaal. Gelukkig kon ik Em nog een mooi dienblad met een roodborstje erop  geven.

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 216

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *