De Verstokte Verzamelaar 218

mde

Vanochtend moest ik voor #fms_pad mijn favoriete juwelen fotograferen. Alsof ik een hele brandkast vol glimmers heb. Het klinkt duur, dat woord juweel. Inderdaad, ik heb ook geen geld voor opsmuk. Uiteindelijk heb ik drie leuke armbanden- eentje van staal, een andere van zilver en nog één van witgoud. Niet echt een grote verzameling.

Als puber droeg ik wel tien armbandjes tegelijk, maar dat vind ik nu wat overdreven. Zou ik ze iedere dag hebben afgegaan als ik onder de douche ging? Tegenwoordig doe ik dat wel, want ik moet er niet aan denken dat ze door het doucheputje verdwijnen. Het zijn er maar twee waarbij het kan gebeuren , maar toch.

De armbandjes bewaar ik netjes in de doosjes en die had ik natuurlijk ook kunnen fotograferen. Uiteindelijk heb ik het dan maar gedaan dat ik ze zo mooi vind. Daarom liggen ze op mijn bureau. Alleen de verpakkingen van bijzondere aankopen bewaar ik. Deze dus. En ook nog van een paar dure schoenen. Niet te veel hoor, want ik ben stilletjes aan het downsizen.

IMG_20210904_115706

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 218

  1. Linda

    Weet dat nog had ook verschillende gouden armbanden om :) nu helemaal niks alleen oorbellen als ze niet weer eens ontsteken

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>