De Verstokte Verzamelaar 219

mde

Mijn eerste keukendoeken kreeg ik van mijn moeder en ik denk dat ik hoogstens een vijfde zelf heb gekocht. Bijzonder groot is mijn verzameling keukendoeken niet. Het is ook niet de bedoeling dat ik ze ga verzamelen, want ik heb geen plaats voor meer. Deze lade is namelijk propvol. Elders ligt nog een setje dat in een kerstpakket van Ronald zat.

We hebben bewust niet voor een vaatwasser gekozen en daarom zullen we deze doeken uiteindelijk wel opmaken. We hebben meer dan genoeg, dus we doen het met deze verzameling. Dagelijks pakken we een vers setje. Misschien zou het leuk zijn om doeken te hebben die wat kleur betreft goed bij de keuken passen, maar eerlijk gezegd vind ik dat zonde van het geld.

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 219

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>