De Verstokte Verzamelaar 222

mde

Vandaag is het Nationale Kringloopdag en ik heb me niet ingeschreven voor de Ronde van RataPlan. Gelukkig maar, want Ronald moest plotseling werken op zijn vrije dag. Blaze en Dotje kon ik gerust urenlang alleen thuis laten, met Apollo, Fluffy en Popje gaat dat helaas niet. Maar waarschijnlijk ga ik volgend jaar wel die bus in die langs meerdere kringloopwinkels rijdt.

Maar ik wil dan niet meer zoveel kopen als de afgelopen jaren. Alleen maar bijzonder melamine serviesgoed dat je zo zelden ziet liggen in de schappen van kringloopwinkels. Met de vier schalen hierboven was ik erg blij doen ik ze tegenkwam. Ze doen me denken aan Barbapapa. Helaas zijn ze niet bijster handig. Ze vallen namelijk nogal gauw om. Dan liggen alle chips op de grond en met een beetje pech komt de dipsaus ernaast terecht.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 222

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *