De Verstokte Verzamelaar 223

IMG_20211009_111650

Op dit moment gebruik ik de ampullen met serum die in de adventskalender van Rossmann zaten. Vooralsnog ben ik er zeer enthousiast over en daarom heb ik besloten eens te kijken wat ik bij Kruidvat kon vinden. Ook daar is de huidverzorging van het eigen merk niet duur en ik wil die producten wel een kans geven.

Dus ben ik eens gaan shoppen nadat ik mezelf al verwend had met een paar mooie kinderboeken. Het zal nog een tijd duren voordat ik over al deze flesjes met serum kan schrijven, dus voorlopig laat ik alleen zien hoe ze eruitzien. De flesjes zijn allemaal van glas en de inhoud kan met een pipet aangebracht worden.

6 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 223

  1. Linda

    Die 2de van links heb ik…die gebruik ik op de dag en de andere van kruidvat, die er niet bijstaat, voor de nacht…vind ‘m zalig!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>