De Verstokte Verzamelaar 224

inCollage_20211016_095924284

Mijn verzameling DVD’s is niet bijzonder groot. Gelukkig maar, want veel kastruimte heb ik niet. Alles is gekocht omdat ik erg goede herinneringen aan de series of films heb. Tja, dan wil ik alles weleens herbeleven door zo’n DVD op te zetten. Dat ben ik echt van plan, maar ik kom er maar niet toe. Want we hebben Netflix, Disney+ en NPO Start. Daar kijken we vaak naar, dus er blijft weinig tijd over voor een DVD.

Veel komen bij kringloopwinkels vandaan. Bij die fijne om de hoek die inmiddels verdwenen is kocht ik soms twee films voor een euro. Dat mis ik heel erg, dat graaien in de bakken vol DVD’s. Vooral het blij zijn met een vondst waar ik niet van had durven dromen. Als ik nu in een kringloopwinkel kom loop ik niet eens naar de afdeling met beeld en geluid. Toch staan er twee boxen op mijn verlanglijst: de Rocky’s en de Creeds. Daar kan ik naar blijven kijken.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 224

    1. Pippi Bericht auteur

      Er is weleens een moment dat ik alle interessante Netflixseries en films al gezien heb. In ieder geval kan ik naar een DVD kijken als Ronald aan het werk is, want we Netflixen altijd samen.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>