De Verstokte Verzamelaar 231

mde

Drie rijen dik staan ze in de kast- series en films op DVD. Veel ervan heb ik allang bekeken, maar ik heb er nog wel een paar die ik voor de allereerste keer moet zien. Zoals de Harry Potterfilms die ik pas in de DVD-speler stop als ik alle delen compleet heb. Wat ik in mijn bezit heb komt uit kringloopwinkels en daar vind je nooit alles. Maar ik heb geduld. De boeken heb ik jaren geleden allemaal met veel plezier gelezen en eerlijk gezegd hoeven de verfilmingen niet zo. Maar je weet nooit- misschien verveel ik me wel op mijn oude dag.

Of ik daadwerkelijk toekom aan al die schijfjes vol onbekende beelden en verhalen- ik weet het niet. Want we hebben Netflix, Disney+ en Videoland. En als ik me niet vergis heeft Ronald ook een Pathé account waar hij tegoed op heeft gestort. Op dit moment loop ik nog twee seizoenen The Blacklist achter, maar ik wil echt eens beginnen aan die fijne arthouse DVD’s die ik in de loop der jaren verzameld heb. Maar wanneer?

Op mijn verlanglijst staan nog steeds alle Rocky en Creed films. Er is niet veel dat ik absoluut moet hebben, maar deze boksfilms dus wel. Ze komen er ooit en ik heb al besloten dat ik ze ga bekijken als Ronald weer de baas speelt over de afstandsbediening van de televisie. Als hij naar voetbalwedstrijden, programma’s over slechte chauffeurs, mensen op een onbewoond eiland en enge vreemdgangers in een luxe villa, grappige homevideo’s en operaties kijkt ga ik lekker zien hoe volwassen mannen elkaar tot moes slaan.

 

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 231

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>