De Verstokte Verzamelaar 235

mde

Een jaar of tien geleden bracht ik het grootste deel van mijn make-up an met mijn vingers. Dankzij beautyblogs kwam ik op het spoor van kwasten. Het duurde wel een tijdje voordat ik fijne van Real Techniques ging aan schaffen- tot die tijd kocht ik GOSH kwasten en nam ik af en toe iets van HEMA, Primark en DM mee. Pas sinds een jaar of twee maak ik gebruik van fijne kwasten.

Het is ongelooflijk hoe makkelijk het trekken van een lijntje op het ooglid is als je daarvoor een speciaal kwastje gebruikt. Het scheelt al snel een paar minuten en dat is wel handig als je altijd haast hebt. Maar het kleurtje op mijn gezicht breng ik nog steeds aan met mijn vingers, want als ik daarvoor een kwast gebruik heb ik het gevoel dat mijn gezicht geplamuurd is. Dan maar wat minder onberispelijk.

Het enige nadeel van kwasten s dat je ze regelmatig moet reinigen. Daar heb ik niet altijd zin in, maar ik snap wel dat het hygiënischer is en dat de kwasten wat langer meegaan. Dus wellicht ga ik nog een paar back-ups voor het aanbrengen van oogschaduw aanschaffen zodat ik de boel na het wassen goed kan laten drogen. In ieder geval kan ik het gebruik van goede kwasten aanbevelen.

6 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 235

 1. Myrna

  Dan ga je schrikken als ik zeg dat ik slechts 2 kwasten heb.
  Van AliExpress,1 voor oogschaduw en 1 voor blush.
  Ik heb er niks mee. Foundation gebruik ik niet meer.
  Ik moet zeggen dat ik me fijner voel zonder.
  En wassen ?? Eens per jaar of zo. Haha. Erg he

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Welnee, ik kocht die iets prijzige kwasten omdat ze in de aanbieding waren hoor. Je denkt toch niet dat ik iedere dag braaf aan het reinigen sla? Ja, dat hou ik twee keer vol…..

   Reageren
 2. Linda

  Wat een collectie, zeg…heb er maar 1, voor de oogschaduw…lijntje doe ik met eyeliner stift, blush gebruik ik niet en al helemaal geen foundation of poeder…vind het altijd knap wat mensen al niet kunnen met al die kwasten :)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dat kan ook hoor. Maar ik kan eyeliner uit een potje met een kratje wel aanraden- veel makkelijker dan een stift die bij mij nooit strak wil worden.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>