De Verstokte Verzamelaar 236

mde

Misschien heb ik nog wel meer Ladybird boekjes, maar dit was alles wat ik zo gauw kon vinden. Kinderboeken liggen hier namelijk verspreid over het hele huis. Als ik nog iets zo willen verzamelen zijn het wel deze boekjes. Wanneer ik welk boek kocht weet ik natuurlijk niet meer, wel dat het boekje over paarden heel oud is en dat ik het kocht toen ik een paardenmeisje was.

Zojuist heb ik op de Britse eBay site gekeken en ik werd niet blij van de prijzen die ze daar voor Ladybirds vragen. Dat gaan we dus niet doen en dan blijft het bij deze collectie. Veel boeken heb ik voorgelezen en ik heb er mooie herinneringen aan. Ze gaan nooit weg en ik hoop maar dat een volgende generatie er nog veel plezier van zal hebben.

mde mde mde mde mde mdemdemde

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 236

  1. Pippi Bericht auteur

   Voorlezen helpt. Op di manier kan je kinderen heel enthousiast maken.Ik hoop dat ik de kans krijg het te proberen.

   Reageren
 1. Myrna

  Ik ging vroeger ook altijd met de kids naar de bibliotheek.
  Boekjes halen en soms video banden huren.
  Ze hebben die herinneringen voor het leven want ze weten alles nog. Dat vind ik geweldig.
  Helaas lezen ze zelf niet, nooit gedaan ook

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Met Mika ging ik liever niet naar de bieb. Want de boeken die hij uitzocht wilde hij altijd houden en thuis hadden we meer dan genoeg boeken :)

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>