De Verstokte Verzamelaar 251

InCollage_20220421_165610302

Sinds ik serums en boosters gebruik voordat ik een moisturizer aanbreng ziet mijn huid er een stuk beter uit. Wat er in die talloze flesjes op de foto’s zit is ook te vinden in dag- en nachtcrèmes. Maar ik beslis liever zelf wat er aan werkzame bestanddelen in mijn crèmes zit, dus ik gebruik hele simpele moisturizers nadat ik mijn gezicht heb verwend met serums en boosters. Inmiddels heb ik al een hele verzameling van die heerlijke smeersels.

dav

Een paar maanden geleden haalde ik zo’n proefje uit een tijdschrift en daar heb ik een paar dagen mee kunnen doen. Het is heel goed spul, maar ik vind het wat te prijzig.

dav

Emily ging op vakantie naar Duitsland en ze vroeg of ik nog wat nodig had van Rossmann. Ze vertrok met een flinke boodschappenlijst en ze nam maar liefst zeven serums mee. Ja, ik heb op de verpakking gekeken hoe lang ik ermee kan doen en 2024 is nog ver weg.

sdr

Toen we vorige week op het verjaardagsfeestje van Ap waren kreeg ik ook een fijn setje in mijn handen gedrukt. Daarin een serum, booster en een dagcrème van Rituals.

dav

Deze ampullen komen uit de Rossmann adventskalender van 2021. Die zijn perfect m mee te nemen op een korte vakantie. Jammer dat er geen plastic ring bijzat waarmee je een ampul makkelijk kunt openen. Er zit er wel eentje in een kuurverpakking.

dav

 

Dit is zo’n kuurverpakking waar ik wel meer dan twee weken mee voort kan. Inmiddels heb ik ook een 30 ml flesje met dit fijne spul.

 

dav

 

Een paar maanden geleden kocht ik zomaar wat serums en boosters, want ik had niet verwacht dat Emily naar Rossmann zou gaan. Omdat ik graag veel op mijn droge gezichtshuid smeer zal dit flesje heus wel op worden gemaakt.

 

dav

Deze vond ik bij Action en ik kocht het omdat ik iets met retinol wilde proberen. Niet wetend dat ik krap twee weken later een behoorlijke Inkey List bestelling zou doen.

mde

De Q10 gebruikte ik al eerder, de andere twee zijn nieuw voor mij.

dav

 

Deze zijn op dit moment in gebruik. Na het reinigen eerst hyaluron, ‘s ochtends een mix van het HEMA product met een druppel uit het flesje van Essence, ‘s avonds HEMA met The Ordinary. En dat alles omdat ik het heel fijn vind om oud te worden, maar liever zonder al te veel rimpels.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 251

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik ga hier wel twee jaar mee doen.Dt schat ik tenminste, want het is wel erg veel. Maar alles was zeer betaalbaar, gelukkig.

   Reageren
 1. Linda

  Zo veel verschillende, en een hele studie heb je ervan gemaakt…wel fijn dat je er verschil van merkt,.met je huid.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Gelukkig hou ik van lezen. Ik zit regelmatig op de site en daar word ik iedere keer weer een beetje wijzer van.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>