De Verstokte Verzamelaar 252

IMG_20220430_124125

De meeste verzamelingen worden steeds groter o dat je er steeds iets bij koopt. De verzameling dia’s was van mijn vader. Hij maakte er namelijk heel veel en hij heeft alles aan ons nagelaten. Emily nam alles mee naar huis en daar begon het grote uitzoekwerk. Duizenden dia’s zijn er door haar handen gegaan.

Uiteindelijk heeft ze ervoor gezorgd dat iedereen plaatjes van zichzelf kreeg. Nu zullen er vaak meerdere kinderen op een enkele dia hebben gestaan, maar papa maakte er zoveel dat er voor iedereen wel eentje uit dezelfde sessie is. Hieronder zie je wat Emily gisteren voor mij meenam. Een paar dia’s heb ik al bekeken en er zitten hele mooie bij.

Tijdens de ;laatste jaren van zijn leven maakte papa alleen maar foto’s en die hebben we allemaal wel gezien. Maar er zijn dus heel veel dia’s die ik nog nooit heb gezien. Echt, niet eens tijdens de dia avondjes die we vroeger weleens hielden. Nu moet ik maar eens naar de kringloopwinkel voor in ieder geval zo’n lichtbak zodat ik alles goed kan bekijken.

mde

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 252

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>