De Verstokte Verzamelaar 254

dav

Zo’n verzameling krijg je als je regelmatig een alcoholvrij biertje cadeau krijgt bij je boodschappen. In het begin van 2019 dronk Ronald iedere avond wel een blikje bier en nadat hij gezondsheidsklachten kreeg is hij daar direct mee gestopt. Toen kwamen de alcoholvrije biertjes die ook lekker schijnen te zijn.

Zelf drink ik geen bier. Alleen jaren geleden tijdens de tweede bruiloft van een oom. Hij trouwde  met een Belgische en op de dag zelf was het zo warm dat ook ik aan de Dentergems ging. De ochtend daarna bestelden Renée en ik een biertje op een terras terwijl we voor de mannen een cola lieten komen. Dat had de ober nog nooit meegemaakt.

Heel soms haal ik een sixpack met alcoholvrij bier met rood fruit erin. Dat vind ik ontzettend lekker. Maar het gaat veel te snel en er zit ongelooflijk veel suiker in. Uit zelfbescherming koop ik het maar niet. De non-alcoholische versnaperingen op de foto heb ik nog nooit gedronken. Misschien smaken ze allemaal wel hartstikke lekker.

6 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 254

 1. Linda

  Net als bubbeltjes water met een smaakje erin, dan is het nog te doen..maar snap datnje het uit zelfbescherming niet koopt, het drinkt zo makkelijk weg hè

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik zou zo een sixpack naar binnen gieren. Dronken word je er niet van, maar er zit enorm veel suiker in.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik drink bij na Nooi alcohol. Alleen prosecco als we iets te vieren hebben. Sowieso als we een familiebijeenkomst hebben.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Heerlijk! Er is net weer een sixpack van geleverd. Nu moet ik mezelf echt inhouden, want het kan in een dag op.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>