De Verstokte Verzamelaar 255

dav

Contant geld gebruik ik zelden. Eigenlijk alleen om fooien te kunnen geven aan de kapster en de bezorger van ons avondeten. Dus heb ik mijn vrij grote portemonnee niet meer nodig. Zeker niet als ik heb uitgevogeld welke klantenpasjes ik kan vervangen door een app. Dat scheelt  een hoop ruimte. En kan dan op zoek gaan naar een heel kleine portemonnee.

Vroeger vond ik het wel leuk, al die plastic pasjes, nu vind ik ze onhandig. Zeker sinds ik niet meer altijd een grote tas wil meesjouwen. Het is niet de bedoeling dat ik de belangrijkste pasjes in mijn telefoonhoesje stop. Want als ik mijn telefoon kwijtraak heb ik een groot probleem. In heerste geval moet ik dan een nieuwe ID kaart regelen .

Eerst ga ik maar eens kijken wat ik uit de portemonnee kan halen omdat ik nooit meer in een bepaalde winkel kom. Daarna kan ik op zoek naar iets waar ik een paar passen en wat kleingeld in kwijt kan. De tijd van die grote portemonnee waarin niet eens een speciale plek is voor foto’s van de kinderen is, zal weldra afgelopen zijn.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 255

 1. Linda

  Heb ‘m ook nog hoor, grote portemonee, maar een pasje als app is wel een idee..dat kan dan weer niet met ov kaart..en als je je tel kwijt raakt, heb je ook geen pasjes meer…wst een gedoe.

  Reageren
 2. Pearl

  In mijn telefoonhoesje zitten mijn rijbewijs, bankpasje en een boodschappen muntje. Alle klantenkaarten staan al op m’n telefoon.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dat heb je goed gedaan.Ik ben inmiddels ook bezig. Maar kwam er achter dat het nummer van een pasje niet overeenkwam met dat van het pasje waarmee ik online spullen koop :(

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>