De Verstokte Verzamelaar 258

dav

Dik drie jaar geleden knapte Ronald de achtertuin op. We maakten ook een kleine kruidentuin, want we koken graag met tuinkruiden. Maar al snel merkten we dat het niet zo’n goed idee was om alle kruiden in de border neer te zetten, Er kwam nog weleens een kat de tuin in en krap drie maanden later kwamen de meisjes oe overal oorheen banjerden als we ze even uit het oog verloren.

Tegenwoordig staan er bloempotten op de oppottafel waarin we bij de supermarkt gekochte kruiden in leven houden. En dat laatste verbaast me enorm. Want zelfs dille is hier niet doodgegaan. Kijk maar naar de tweede pot van links. Alles doet het nog en we lopen regelmatig de tuin in met een schaar om wat te oogsten,

Het is slechts een kleine verzameling, maar nu het zo goed gaat, denk ik over om wat meer te kopen. Peterselie en koriander zag ik vanochtend nog in de winkel liggen. Salie en oregano kunnen we ook altijd gebruiken. Misschien moet ik maar eens met Ronald meegaan als hij naar een tuincentrum gaat. Als het buiten wat kouder wordt, haal ik de tuinkruiden naar binnen. Dan gaan er gewoon wat planten naar een andere verdieping.

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 258

  1. Linda

    Wat fijn dat het het gewoon doet en hebben jullie er geen luis in? Ik vind zo’n kweekkast ook wel wat voor jullie, voor groentes maar daar moet je wel plek voor hebben.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>