De Verstokte Verzamelaar 259

mde

Vandaag ging ik naar mijn favoriete boekhandel, Donner in Rotterdam. Mijn vriendin Anita had gevraagd of ik het leuk zou vinden om allebei de nieuwste Karin Slaughter te kopen die we ter plekke zouden kunnen laten signeren door de schrijfster die op tournee was in Nederland.

Anita’s dochter was er ook bij, want zij was nog nooit in die boekhandel geweest. Ze is gek op lezen en ze is binnenkort jarig. Voor haar verjaardag vraagt ze onder andere boekenbonnen. Maar ik kon nu ook wat voor haar kopen en terwijl wij in de rij stonden met onze splinternieuwe Slaughters ging zij zitten lezen.

mde

Mede dankzij een donatie van Ronald kon ik mezelf trakteren op een mooie stapel gebonden boeken. Maar eerst pakte ik de 43ste editie van de VN Detective & Thrillergids. Vroeger kocht ik die ieder jaar, nu nam ik ‘m eindelijk weer om inspiratie voor het downloaden op te doen. De komende tijd ga ik de artikelen lezen en kijken welke boeken vier of mer sterren hebben genegen.

mde

Deze boeken van Pieter Koolwijk werden me een tijdje geleden al aangeraden door Anita. Linde Faas maakte prachtige illustraties in dit boek voor kinderen in de bovenbouw van de basisschool.

mde

Dit boek van Annet Schaap stond al erg lang op mijn verlanglijst. Het schijnt heel goede recensies te hebben, maar ik lees ze niet. Laat mij maar zonder voorkennis beginnen met lezen.

mde

 

Heel lang heb ik de boeken van Karin Slaughter gespaard. Ze zijn geweldig en dat vond mijn moeder ook. Ongelooflijk dat zij deze boeken over gruwelijke moorden en andere misdaden kon lezen. Dat is ook allemaal menselijk, El, zei ze heel wijs.

Eerst moeten deze boeken uit en dan mag ik weer nadenken over een nieuwe aankoop. Het wordt weer een jeugdboek, want ik wil graag een mooie verzameling aanleggen.

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 259

 1. Linda

  Wat leuk dat je met z’n drietjes daar geweest bent en voor een kind van 10 jaar, is dat best wel knap..maar ja als je van lezen houd..hoe lang hebben jullie rond gesnuffeld?

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   We zijn er iets langer dan twee uur geweest. Maar we hebben ook een half uur ind e rij gestaan hoor. Eigenlijk wilde ik Anita graag weer zien en ik vind het leuk dat haar dochter er ook bij was.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>