De Verstokte Verzamelaar 260

IMG_20220625_131744

Het is een zielige verzameling. De speciale kaarsendoos heeft een zeer schamele inhoud: slechts vier kaarsen. Wel speciale die ik bewaar voor bijzondere.gelegenheden. Deze kaarsen komen allemaal bij de kringloopwinkel om de hoek vandaan. De winkel die bijna anderhalf jaar geleden de deuren sloot omdat het huurcontract afgelopen was.

Daar hadden ze bijna altijd kaarsen en die bewaarden ze voor me. Ze wisten dat ik toch alles kocht. Destijds ha ik een behoorlijke verzameling van minstens vijftig exemplaren. In andere kringloopwinkels kan ik nooit kaarsen vinden. Natuurlijk kan ik in andere winkels genoeg aanschaffen, maar ik vond het juist zo leuk om ze bij kringloopwinkels te halen.

En de kringloopwinkel om de hoek mis ik nog steeds heel erg. Niet alleen omdat ze er altijd leuke dingen hadden voor weinig geld, maar ook omdat er zulke vriendelijke mensen werkten. Iedere dag liep ik er naar binnen en als ik niets kocht, maakte ik wel een praatje met de mensen die er werkzaam waren. Die gezelligheid maakte het rondsnuffelen nog leuker.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 260

 1. Myrna

  Wat jammer hè dat die winkel er niet meer is.
  Ik kan ook nooit kaarsen vinden bij kringloop. Nu moet ik wel zeggen ik ga bijna niet meer omdat het zo duur is geworden.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Nee, de grond schijnt vervuild te zijn. Im heb van iemand gehoord dat er een gebouw van 17 etages komt.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>