De Verstokte Verzamelaar 265

IMG_20220730_110214

Wat ik op de foto gezet heb, is niet door mij bijeengespaard. Het is een deel van e Moominverzameling van Elis die in verband met gezinsuitbreiding aan het downsijzen is geslagen. Vorige week kreeg ik niet alleen een heleboel planten en stekjes, maar ook haar hele verzameling Moominkaarten die ze door Postcrossing in haar bezit heeft gekregen.

Ook heb ik nu stickers, bladwijzers, postzegels, zakjes, een muismat, een reflector, een notitieboekje, een mini make-uptasje en een doosje waar ik de postzegels in kan bewaren. Er zit zelfs een poesiealbum bij, maar daar zitten helaas bladzijden met flink vastzittende fotohoekjes in. Zelf had ik deze collectie nooit weggedaan, maar ik ben blij dat alles mijn kant op is gekomen.

6 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 265

 1. Linda

  Wat er van jou verzameling uitgaat, komt er aan de andere kant weer in…maar snap dat je er blij mee bent.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik ben zo dol op Moomin en ik heb spijt dat ik er niets van gekocht heb toen ik jaren geleden vaak in Helsinki was.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>