De Verstokte Verzamelaar 266

IMG_20220806_131813

Op Instagram zie ik regelmatig foto’s van mensen die hartstikke blij zijn met hun kringloopkoopjes. Soms ben ik dan een beetje jaloers, maar ik vraag me ook weleens af waarom iemand een bepaalde aankoop heeft gedaan. De twee setjes postpapier komen niet bij een kringloopwinkel vandaan. Ze zaten in de tas met voornamelijk Moomin spullen die ik van Elis kreeg.

Het is Sarah Kay postpapier en ik vraag me af wie dit figuurtje nog kent van jaren geleden. Zou ik de sets hebben gekocht als ik ze in een kringloopwinkel was tegengekomen? Hoogstwaarschijnlijk niet. Niet eens omdat alles wel erg ouderwets oogt, maar ook omdat ik tegenwoordig geen brieven meer schrijf. Regelmatig neem ik me voor dat maar eens te doen, maar ik ben helaas nog steeds iemand die alles op de lange baan schuift.

IMG_20220806_131752 IMG_20220806_131729

6 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 266

 1. Myrna

  Ik ken het niet. Maar dit wel al een tijd geleden toch ?
  Schrijven doe ik bijna niet meer. Als ik iets moet schrijven maak ik geheid schrijf fouten. Het gaat echt niet meer vloeiend.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Sarah Kay was tientallen jaren geleden heel populair. Ik schrijf ook nauwelijks. Het is zo lastig zonder backspace toets.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>